fbpx

GIGA modems

Kabelplus har opgraderet Ishøj Fællesantenne til GIGA hastigheder og vores centrale udstyr i Hovedstationen er ligeledes opgraderet med nye licenser – helt i overensstemmelse med den aftale som Kabelplus.dk har indgået med Ishøj Fællesantenne. De nye GIGA hastigheder, er baseret på den nye standard, Docsis 3.1, og denne vil vi gerne teste ordentligt (stabilitet, funktionalitet og hastigheder), inden vi sender modems ud til de kunder, som skal køre GIGA hastigheder.

Kabelplus foretager forskellige tests på de nye GIGA modems for at sikre, at vi kan stå inde for hastigheder og stabilitet, inden vi sender GIGA modems ud i anlægget. GIGA modems testes i øjeblikket i vores hovedstation i Ishøj og vi forventer, at vi kan udvide testen i uge 46 til vores butik på Ishøj Østergade – det gør vi for at teste hvordan GIGA modems reagerer, når flere brugere benytter modemmet dagligt.

Den 1. december forventer vi at kunne udvide testen med 20 testbrugere i fællesantennen og her får vi brug for udvalgte medlemmers hjælp til dette.

Vi er opmærksomme på, at vi tidligere har meddelt at GIGA hastighederne var klar til d. 31. oktober 2018. Opgradering er gennemført og anlægget er klar til, at vi kan koble GIGA modems over – men vi ønsker at foretage en langsom overgang. Anlægget står mere stabilt og fejlfrit end det har gjort i mange år og det ønsker vi fortsætter den vej. Vi skifter derfor langsomt område for område over til GIGA og tester hvordan de eksisterende kunder og modems reagerer på overgangen.

Ifølge den kontrakt som vi har indgået med Ishøj Fællesantenne for 1½ år siden, så er det nedenstående priser og hastigheder, som vi har lagt op til at sende ud til brugerne.

Docsis 3.1 (GIGA) standarden er fortsat meget ny og derfor skal vi også tage forhold for, at ovenstående hastigheder og priser bliver revideret i samarbejde med Ishøj Fællesantenne inden vi tilbyder GIGA til alle brugere.

Vil du være testbruger?
Vi skal bruge 20-50 testbrugere på de nye hastigheder, når vi er klar til at sende modemmet ud til kunderne.

Hvis du kunne tænke dig at være testbruger skal du kontakte os på LINK, så kontakter vi dig, når det bliver aktuelt. Som testbruger skal du være opmærksom på, at vi ikke kan garantere for modemmets stabilitet i opstarten og du vil løbende blive kontaktet for tilbagemeldinger om modemmets drift. Vi anbefaler derfor ikke, at du melder dig som testbruger, hvis du er afhængig af dit Bredbånd. Du betaler kun for den hastighed du har på nuværende tidspunkt, mens vi sætter din hastighed op til de nye GIGA hastigheder.

 
Tilmeld dig som en test bruger:

Hvordan benytter du dit bredbånd? *

 

 

Din tilmelding er ikke ensbetydende med at du bliver valgt. Du vil blive kontaktet, når vi har fundet vores testbrugere.


 

2018-11-06T13:20:20+00:00