PlusSecurity

Nyt samarbejde med Chili Security

Kabelplus har indgået et samarbejde med Chili Security, som betyder at vi for fremtiden kan tilbyde et antivirus program,vi kalder det Plus Security!

Plus Security beskytter alle husstandens computere, telefoner og tablet’s mod trusler fra nettet. Det holder husstandens  computere konstant beskyttet og sørger for at advare jer i god tid, hvis der er en uventet trussel på en af jeres computere i husstanden.

Et antivirus program som Plus Security  vil stoppe de fleste indbrudforsøg i din computer. Sikkerheden omkring din computer sker uden, at du skal foretage dig yderligere, når du først har købe et abonnent og installeret Plus Security.

Med i PlusSecurity er der 5 GB plads hvor du kan gemme dine billeder, dokumenter eller lign. i skyen.

Skyen er et dansk udtryk for at gemme data på en computer der ikke står hos en selv, på engelsk hedder det en Cloudløsning. En cloud er løsningen til at tage dine dokumenter og billeder med dig alle vegne uden bekymringer. Hvis din computer går i stykker, ligger dine dokumenter og billeder stadig i skyen.

PlusSecurity Pack

Plus Security Pack er et antivirus program, som beskytter alle husstandes enheder.

  • Udvidet netbank beskyttelse
  • Diskret forældrekontrol
  • Tovejs firewall
  • 5GB Cloud Storage inkluderet
  • Kan benyttes på op til 10 enheder på samme adresse

Med Plus Security er hele din husstand beskyttet.

Tillægs produkter

Når du bestiller en Plus Security Pack, får du automatisk adgang til PlusCloud med 5GB. Hvis du løber tør for plads i din Cloud kan du altid opgradere den til 25GB eller 100GB.

Du skal blot tilmelde dig via Selvbetjening eller nedestående formular og du vil modtage en e-mail som guider dig hele vejen igennem opsætningen af dit antivirus og cloud.

 

 

2018-12-11T11:40:09+00:00