/Pixeleringer
Pixeleringer 2019-08-27T12:33:30+00:00

Pixeleringer kommer 9 ud af 10 gange som følge af for lavt eller for højt signal.

Pixeleringer kan fx komme af:

  • Serieforbundet stikdåser, hvor kablet hele tiden køres videre fra en stikdåse til den næste.
  • Ældre og uskærmet antennekabler.
  • Defekte tekniske komponenter fx fordeler (den kan sidde ved indgangskablet til huset eller på loftet) eller en stikdåse.
  • Fejljusteret antenneforstærker.

Det er 11 år siden, at den første iPhone blev lanceret. Det er sidenhen gået stærkt med, at de fleste mennesker har en smartphone og man er blevet mere forvent omkring sin telefons funktioner. Det vil også sige, at behovet for internet i mobilnettet – formentlig det internet, som du i dag kender som 3G eller 4G – og i den forbindelse har teleselskaberne fået lov til at anvende de samme frekvenser, som de frekvenser dine TV-kanaler bliver leveret med. Det skaber problemer nogle steder, fordi signalerne kommer til at forstyrre TV-signalet og derfor skal dine tekniske komponenter som kabler, fordelere og stik være afskræmet korrekt.

Hvis du oplever pixeleringer på dit TV-signalet anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice på tlf. 71 992 991 (alle hverdage kl. 11-16.30) eller sender os en e-mail på support@kabelplus.dk. Vedhæftet meget gerne billeder og beskrivelse af dine interne installationer til din e-mail.

 

Sådan udfører du en korrekt støjtæt installation:

 

Sådan udfører Kabelplus korrekte installationer:


 

Bestil Teknikerbesøg.

Prisen for teknikerbesøg er 595 kr. for en gennemgang af den interne installation og et tilbud på hvad det vil koste at forbedre husinstallationen.