Loading...
Bredbånd – Ishøj 2021-04-08T14:10:06+00:00
Bliv kunde Eksisterende kunde

1000 / 100 Mbit

299krpr. mdr.

200 / 50 Mbit

219krpr. mdr.

50 / 20 Mbit

169krpr. mdr.

6 / 6 Mbit

119krpr. mdr.

4 / 4 Mbit

0krpr. mdr.

Vælger du ikke at afhente dit modem i vores butik på Ishøj Østergade 45, lige overfor biografen, så koster det 99 kr. i forsendelse. Bemærk bindingsperiode på 6 måneder og 14 dages fortrydelsesret på alle køb hos Kabelplus. Prisen forudsætter betaling via Automatisk Kortbetaling. Tilmelder du din faktura på BS er der gebyr på 9,75 kr. 39 kr. i gebyr hvis du modtager faktura via e-mail eller post.

Ovenstående priser er gældende, når du samtidig har en TV pakke fra Kabelplus. Ønsker du ikke TV fra Kabelplus, skal du betale et tillæg på 39 kr. pr. mdr. til service og vedligehold af Ishøj fællesantenne. Dette beløb er indregnet i TV pakkerne og opkræves derfor kun, hvis du ikke har TV.

Nemt at bestille

Du kan bestille via vores hjemmeside. Du skal indtaste den adresse du ønsker at modtage bredbånd på, herefter vil du blive præsenteret for en række forskellige produkter som du skal vælge mellem.

Når tilmeldingen er udført vil dit modem kort tid efter være klar til afhentning i vores butik på Ishøj Østergade 45, 2635 Ishøj eller være sendt til adressen for 99 kr. i forsendelse.

Klik her for at tilmelde dig

Med Bredbånd hos Kabelplus får du:

Hastigheder der passer dig!

Det er ikke altid nemt at finde hoved og hale i hvor meget hastighed du egentlig har brug for. Det hjælper vi dig selvfølgelig gerne med at finde ud af!

Uanset hvor meget fart du har brug for, så kan du få det hos os! Fra den lave 2/2 Mbit, der er god til den der sjældent bruger internettet til andet end at surfe og e-mails til 330/60 Mbit, der er god til den fartglade gamer!

En forbindelse du kan regne med

Hos Kabelplus får du en forbindelse med høj stabilitet, der kan holde til at I er mange på Internettet samtidig og som ikke hakker midt i dit yndlingsafsnit!

Modem til kun 0 kr.

Med Bredbånd hos Kabelplus får du et trådløst modem med i prisen! Vi har flere typer modems så du er sikker på, at du får det modem med som passer bedst til dine behov! Du låner modemmet til 0 kr. pr. mdr. i al den tid du har bredbånd hos os!

Skulle dine behov ændre sig, så har du selvfølgelig også mulighed for at udskifte dit modem så det passer til præcis dine behov.

Få svar på alle dine spørgsmål

Ring til os på 71 992 991, skriv til os på kundeservice@kabelplus.dk eller kom ned til os i vores butik på Ishøj Østergade 45, så står vores passionerede og dygtige kundeservice klar til at hjælpe dig.

Indbygget sikkerhed

Med bredbånd fra Kabelplus får du ikke kun en hurtig internetforbindelse. Du får bl.a. noget, som efterhånden er lige så vigtigt, når du surfer på nettet: Sikkerhed online!

Mulighed for fast IP-adresse, IP-telefoni mv.

Med Bredbånd fra Kabelplus begrænser du dig ikke til ét produkt men har mulighed for at udvide med en lang række produkter. Tilkøb eksempelvis IP-telefoni og tilslut din telefon direkte til det modem du har fået udleveret af Kabelplus eller tilkøb en fast IP-adresse til din overvågning.

Få svar på dine spørgsmål

Opdatering af CMTS

Kabelplus skifter strømforsyning i Hovedstationen natten mellem søndag og mandag (Mandag den 15.2. mellem 03.00 og 05.00), hvilket vil give en kortvarig afbrydelse af Internetsignalet. Vi beklager de eventuelle afbrydelser, men dette er nødvendigt for [...]

Nu kan du få dobbelt så meget download til den samme pris!

Kabelplus afsluttede pr. 31. oktober 2018 en stor opgradering af hele Ishøj Fællesantenne. Vi har genberegnet hele anlægget og projekteret det helt på ny. Vi har samtidig renoveret mere end 3000 skabe - udskiftet mere [...]

Log på din WEBTV

Vi har længe ønsket at kunne tilbyde TV til computere og dette er nu muligt i den nye version, det eneste du skal gøre, er at trykke her: https://web.tv.fo Tast herefter brugernavn og password. Brugernavn er [...]

PlusSecurity

Nyt samarbejde med Chili Security Kabelplus har indgået et samarbejde med Chili Security, som betyder at vi for fremtiden kan tilbyde et antivirus program,vi kalder det Plus Security! Plus Security beskytter alle husstandens computere, telefoner [...]

  • kabelplus_opgradering_til_giga_hastigheder_faellesantenne

Opgradering til GIGA hastigheder

Når Kabelplus opgraderer fællesantenner til GIGA, så skifter vi alle forstærkere til GIGA. Dette giver naturligvis den fordel at der er mere plads til hurtigere Bredbånd, men nye forstærkere sikrer også mere stabilt Bredbånd til [...]

GIGA modems

Kabelplus har opgraderet Ishøj Fællesantenne til GIGA hastigheder og vores centrale udstyr i Hovedstationen er ligeledes opgraderet med nye licenser – helt i overensstemmelse med den aftale som Kabelplus.dk har indgået med Ishøj Fællesantenne. De [...]