fbpx
//INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 12. MARTS 2019

Fakse-Fakse Ladeplads Antenneforening har indgået bindende aftale med Kabelplus!

Kabelplus har lavet aftale om at levere Bredbånd til medlemmerne fra den 1. september 2019 og 4 år frem. Bestyrelsen for Fakse-Fakse Ladeplads har indgået skriftlig og bindende aftale om dette med Kabelplus. Til vores overraskelse har bestyrelsen i Fakse-Fakse Ladeplads antenneforening før jul også indgået en anden aftale om levering af Bredbånd og TV fra Fibia – det kan man naturligvis ikke. Derfor tror vi også at det var årsagen til at så mange medlemmer mødte op den 5.2.2019, til den først ekstraordinære generalforsamling, så der ikke var plads til alle i Faxehallen, og generalforsamlingen måtte genindkaldes til den 12/3.

  • Alt moral og etik tilsiger man ikke løber fra en aftale og Kabelplus har besluttet at give Fibia konkurrence, da vi mener at Antenneforeningen har en god infrastruktur og mange værdier for medlemmerne
  • I vores kontrakt med antenneforeningen har vi åbnet for at tilbyde bedre priser end der er skrevet i kontrakten – dette viser jo blot at konkurrencen virker
  • Kabelplus tilbyder væsentligt bedre priser end Fibia
  • Det er jer som medlemmer der ejer foreningen og i smider lige nu store værdier væk
  • Kabelplus mener at I som medlemmer i Antenneforeningen, har krav på at høre på vores løsning og prismodeller på den ekstraordinære generalforsamling, så I får mulighed for at sammenligne priser og vilkår – vi er klar og vil kæmpe for selvstændighed og fair konkurrence for jeres forening.

Fibia er ejet af SEAS-NVE (der er ejet af jer) og Kabelplus er rystede over, at et af landets største El-selskaber trods indgået kontrakter ser stort på disse og tromler hen over den lokale forening og Kabelplus, og derved fjerner al konkurrence i lokalområdet.

Kabelplus har derfor opgjort et foreløbigt erstatningskrav på 8,4 mill. mod foreningen alene for det driftstab Kabelplus lider – svarende mere end 2.500 kr. pr. medlem, hvis generalforsamlingen stemmer for Fibia-løsningen.

Her en kort sammenligning af de tilbudte Bredbåndsprodukter fra Fibia (jfr. Foreningens hjemmeside – antenneforeningen.dk) og Kabelplus.dk:

Kabelplus kæmper for billigere priser i antenneforeningen (over hele landet). Kabelplus tilbyder beviseligt billigere priser. Kabelplus betaler en del af omsætning (1,1 mio kr. om året) til foreningen Kabelplus garanterer, at dette beløb dækker de fremtidige omkostninger til at drive foreningen.

Vedrørende TV-leverancen, så har Bestyrelsen flere muligheder for at indgå aftaler omkring dette – det har alle andre Antenneforeninger i Danmark løst, så det tror vi at Bestyrelsen også vil kunne gennemføre, hvis Fibia-løsningen forkastes på Generalforsamlingen.

Hvad sker der når Kabelplus overtager leverancen?

  • Fibia vil fortsætte med at rulle fiber ud i området
  • Der kommer en sund og naturlig konkurrence mellem antenneforeningen og Fibia
  • Medlemmerne har et reelt alternativ
  • Konkurrence vil både på kort og langt sigt sikre bedre produkter og priser til medlemmerne

 

Med venlig hilsen

2019-03-01T12:00:30+00:00