fbpx
//INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

Ekstraordinære generalforsamling
Antenneforeningen
Tirsdag den 5/2 2019 kl. 19.00
Faxehallen Rådhusvej 6, 4640 Faxe

Fakse-Fakse Ladeplads antenneforening har indgået bindende aftale med KabelPlus!

Kabelplus har lavet aftale om at levere Bredbånd til medlemmerne fra den 1. september 2019 og 4 år frem. Bestyrelsen for Fakse-Fakse Ladeplads har indgået skriftlig og bindende aftale om dette med KabelPlus. Til vores overraskelse har bestyrelsen i Fakse-Fakse Ladeplads antenneforening før jul også indgået en anden aftale om levering af Bredbånd og TV fra Fibia – det kan man naturligvis ikke.

  • Kabelplus har besluttet at give Fibia konkurrence
  • I vores kontrakt med antenneforeningen har vi åbnet for at tilbyde bedre priser end der er skrevet i kontrakten – dette viser jo blot at konkurrencen virker
  • Kabelplus tilbyder 500 Mbit Internet – dette kan vi gøre uden at bygge anlægget om
  • Vi mener at begrebet Fiber kun giver mening hvis det tilfører noget ekstra til medlemmerne
  • Det er jer som medlemmer der ejer foreningen og i forærer lige nu en stor værdi væk – uden at få noget for de værdier der er i jorden

Fibia er ejet af Seas/NVE og Kabelplus er rystede over, at et af landets største El-selskaber tromler hen over den lokale forening og Kabelplus, og herved ønsker at fjerne al konkurrence og herved sætte sig som monopol – pris, etik og moral i den sammenhæng er for SEAS/NVE og dens ledelse, ligegyldig.

Kabelplus har derfor opgjort et foreløbigt erstatningskrav på 8,2 mill. mod foreningen/Fibia alene for det tab Kabelplus lider – svarende mere end 2.500 kr. pr. medlem. Antenneforeningen bør fremlægge dette erstatningskrav for medlemmerne på den ekstraordinære generalforsamling, samtidig med objektivt og fair at vise de faktiske priser for de enkelte medlemshusstande.

Kabelplus kæmper for billigere priser i antenneforeningen. Kabelplus tilbyder beviseligt billigere priser, KabelPlus betaler en del af omsætning (1,1 mio kr. om året) til foreningen og KabelPlus vil bibeholde den nuværende lokale kunde og teknisk service, dvs. lokale arbejdspladser med nærværende service. Kabelplus garanterer, at dette beløb dækker de fremtidig omkostninger til at drive foreningen.

Kabelplus ønsker medlemmerne skal kende hele sandheden og har du spørgsmål til Kabelplus er vi tilstede i hallen fra kl. 17.00-19.00 inden generalforsamlingen starter:

Tirsdag den 5/2 2019 kl. 19.00
Faxehallen: Rådhusvej 6, 4640 Faxe

Med venlig hilsen

2019-02-11T13:33:27+00:00