fbpx

Gratis Teknikerbesøg

Bestil en gratis tekniker frem til den 1. december 2018.

Kabelplus har reguleret anlægget ind, vi har dæmpet signalet nogen steder og rigtig mange medlemmer har fået mere signal end de havde tidligere. Derfor tilbyder vi at sende en tekniker ud og gennemgå din installation helt gratis. Har du en intern husforstærker, som skal reguleres op eller ned indgår reguleringen i det gratis besøg af en tekniker frem til d. 1. december 2018  – skal der laves noget om i din installation, så giver teknikerne et tilbud på dette inden han går i gang.

Det er vigtigt for at du er med os hele vejen og derfor vil vi gerne tilbyde dig en gratis fejlsøgning af din interne husinstallation foretaget af en tekniker.

Du kan bestille en gratis tekniker ved at sende os en mail på support@kabelplus.dk, kontakte os på telefon 71 992 991 alle hverdage mellem kl. 11-16.30 eller besøge vores hjemmeside og udfylde nedenstående kontaktformular.

 

Det er vigtigt din husinstallation er i orden

Hvis dine egne installationer ikke er i orden, kan du opleve forstyrrelser på dit TV og dit Bredbåndsprodukt og du kan også risikere din installationer støjer ud på fællesantennen og ødelægger signalet for andre – derfor håber vi du vil tage imod vores tilbud om et gratis teknikereftersyn.

2018-12-03T10:55:13+00:00