//Tag din TV-pakke med på farten

Tag din TV-pakke med på farten

Frederiksholmnet har længe ønsket at kunne tilbyde, at du kan tage din TV-pakke med på farten på din telefon, tablet eller computer og NU ER DET MULIGT!

Du skal blot downloade ”Playmaker” i din App- og/eller Play Store på din telefon og/eller tablet. Hvis du vil anvende Frederiksholm Net Play på din computer, skal du bruge https://playmakertv.dk/#!/

Din Frederiksholm Net Play skal aktiveres inden du kan bruge det første gang. Det gør du ved at logge ind på mit.kabelplus.dk og aktiverer WebTV med din egen selvvalgte adgangskode. Vi kan også aktivere det for dig, hvis du kontakter os på telefon 71 992 991 (alle hverdage kl. 11-16.30).

Du skal logge ind med din e-mail og din selvvalgte adgangskode også er du klar til at følge med i din yndlingsserie eller gense dokumentaren/filmen, som du ikke nåede at se i går aftes. Du kan nemlig også gense alle TV-programmer, som har været vist indenfor de sidste 48 timer.

OBS! Frederiksholm Net Play er i en testperiode og du kan derfor opleve, at du mangler TV-kanaler. Vi lancerer den endelig version, når vi overgår til de nye TV-pakker. Datoen er endnu ukendt – men vi skal nok holde dig opdateret.

Vi håber at du kommer godt i gang med Frederiksholm Net Play, ellers sidder vi klar til at hjælpe dig på telefon 71 992 991 (alle hverdage 11-16.30) eller e-mail: support@kabelplus.dk.

2019-06-25T12:32:39+00:00